Систем за броење луѓе

Систем за броење луѓе

Elbosoft Consulting е овластен провајдер за бројачи на луѓе во Македонија од компанијата FootfallCam, водечки бренд во светот на бројачите на луѓе. Посветени сме на тоа да обезбедиме сеопфатна услуга на продавниците и шопинг центрите. Ова опфаќа консултации, инсталација, обука и одржување..

Со бројачите на луѓе можете да се запознаете со однесувањата на купувачите и да ја зголемите продажбата со подобро разбирање на посетителите во продажните места.

Визуелизација на податоците од броењето

Со сет на достапни модули, помагаме на бизнисите да донесуваат одлуки базирани на длабоки анализи и податоци. Работни околини по мерка на бизнисот за да може да планира и дефинира таргети, контролни табли со податоци во реално време и КИП извештаи за менаџментот за да може визуелно да мери и оценува перформанси на продажните места базирани на достапните податоци.

Услуги

Консултации

Заеднички ќе изработиме проект што ќе биде најдобар за вашата продавница или компанија базиран на вашите потреби според густината на сообраќајот и потребната точност.

Техничка поддршка

Нашиот тим ќе работи со вас за да се осигура дека уредот работи соодветно и колку што е можно најпрецизно.

Инсталација

Нашите искусни инсталатери се обучени да инсталираат бројачи во најразлини окружувања.

Верификација

Нашите техничари ќе го оптимизираат секој бројач и ќе направат мануелна проверка за да се осигураат дека точноста е над 95%.

Да го разгледаме и дискутираме вашиот проект

Доколку сте заинтересирани за бројачите на луѓе за вашиот бизнис, ве молиме контактирајте не за повеќе информации. Ќе ни биде чест и задоволство да ве чуеме и да ни ги кажете вашите потреби.

ДОВЕРБА ОД КОМПАНИИТЕ ВО СВЕТОТ