People Counting System

За нас

Елбософт консалтинг е компанија што ги дава следните производи и услуги: 

  • Менаџмент консалтинг за унапредување на бизнисот
  • Продажба, имплементација и одржување на ERP решението Nebim V3 – Мултикомпаниско решение Мултинационална работа со повеќе јазици и валути Менаџмент на производство, планирање, набавка, CRM, маркетинг, финансии, сметководство, WMS, HR, продажба, производи Интеграција со скоро сите решенија за логистика, бројачи на луѓе, web решенија итн (по барање) 
  • Продажба, имплементација и одржување на решение за броење луѓе – Броење луѓе во продавница, молови, ресторани, аеродроми, автобуси итн и интеграција со софтвер за продажба 
  • Изработка, имплементација и одржување на проектни IT решенија  – Статични и динамички WEB страници Апликации по желба и потреба на компаниите API решенија за интеграција Android апликации за различни потреби на компаниите

Овластени дистрибутери на:

FootfallCam International

Глобален лидер за решенија за броење на луѓе

ул. Кирил Манчевски бр. 208а

Доверба од компаниите во светот